Over Kraamzorg Damelza

Over Kraamzorg Damelza

Over Kraamzorg Damelza

Wie ben ik?

Mijn naam is Damelza van Akelijen-Kooijman, ik ben 32 jaar en woon samen met mijn man en zoontje in Numansdorp. 16 jaar geleden ben ik begonnen met werken in de zorg. Ik heb een brede opleiding in de zorg gevolgd waardoor ik in verschillende omgevingen heb mogen werken bijvoorbeeld in een verpleeghuis, ziekenhuis, privékliniek en gehandicapten zorg.

In 2015 heb ik de overstap gemaakt naar de kraamzorg. Dit beviel mij zo goed dat ik in 2018 een sprong in het diepe heb gemaakt om als zzp’er aan de slag te gaan. Op deze manier kan ik mijzelf meer uitdagen om kwaliteit te leveren. Ik ben er van overtuigd dat ik de beste zorg kan bieden als moeder en kind op zowel sociaal, psychisch als lichamelijk vlak ondersteund kunnen worden.

Iedere kraamweek is bijzonder en ik vind het een eer om daar bij betrokken te zijn. Tijdens de kraamweek leer ik jullie om te gaan met je pasgeboren baby, geef ik tips en tricks, kan ik uitleg geven over babymassage en draagdoeken-zakken en neem ik licht huishoudelijke taken over. Indien het gewenst is kook ik ook graag voor jullie gezin. Naast alle informatie is er ook ruimte voor gezelligheid. Ik verwelkom graag het kraambezoek en voorzie ze van koffie, thee en wat lekkers. Het is belangrijk dat jullie als kersverse papa en mama (en broertjes en zusjes) zoveel mogelijk kunnen genieten van jullie baby.

Tevens beschik ik over een professionele borstkolf. Indien nodig kunnen wij deze (tegen betaling) direct inzetten om de borstvoeding op gang te brengen. Ik sta geregistreerd bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Hier volg ik jaarlijks (bij)scholingscursussen en ben zodoende altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

  • ✔︎ Een liefdevolle benadering
  • ✔︎ Persoonlijke aandacht
  • ✔︎ Betrouwbaar en deskundig advies
  • ✔︎ Goede ondersteuning bij borstvoeding
  • ✔︎ Een goede begeleiding voor zowel moeder als baby
  • ✔︎ Aandacht voor overige gezinsleden